Hvad er VetPlan?

Hvad er VetPlan?
VetPlan er forebyggende pleje til dit dyr. Fx hestetandlæge, katte-vaccination, negleklip af hund eller kaninpasning. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. VetPlan skal gøre det lettere for dig at holde styr dit kæledyrs dyrlægeundersøgelser og tandeftersyn. En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

En sikkerhed – ikke en forsikring

VetPlan er ikke en forsikring, og hvis du er interesseret i at sikre dit dyr mod uforudsete sygdomme, anbefaler vi at kombinere VetPlan med en sygeforsikring.

VetFamily

Det er VetFamily, der står bag VetPlan. En stor del af de danske dyreklinikker og -hospitaler har tilmeldt sig sundhedsordningen og tilbyder det lokalt til dyreejere.

Hvordan fungerer sundhedsprogrammet?

VetPlan er et sundhedsprogram, som er tilpasset danske forhold. Som dyreejer betaler du et fast månedligt beløb over betalingsservice til din dyreklinik. Dermed får du adgang til en lang række services, som er skræddersyet af din egen lokale dyreklinik. Typisk er der for eksempel sundhedseftersyn, tandeftersyn, negleklip, årlig vaccination og gratis recepter i abonnementet. Samtidig får du adgang til en lang række tilbud hos din dyreklinik fx. foder og diæter.

Klinikker med VetPlan

Se klinikkerne som tilbyder en VetPlan her.